SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

WANNABE FRENCH


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

When it’s spring in the air, like it was in Barcelona, I always feel like dressing a bit french. White shirt with a scarf and a pair of classic jeans. I would prefer the bag to be a little basket but a fishnet bag works just fine. This scarf is by the way one of the absolute favourite pieces in my wardrobe. I got it from mom and dad because it reminded them of a matching favourite dress and diadem that I wanted to wear constantly when I was 4 years old. It’s red and in silk and I love it.

Annons

Så fort det börjar bli lite vår i luften. precis som det var i Barcelona för någon vecka sen, känner jag alltid för att klä mig lite franskt. För mig innebär det en vit bomullsskjorta, en scarf, ett par klassiska jeans och egentligen en korgväska men nu fick en nätkasse göra jobbet. Kan vara så att jag la in en apelsin och en citron i väskan bara för att göra den lite finare. Knäppt men helt sant. Scarfen är förresten en av mina absoluta favoriter i min garderob. Den har jag fått från mamma och pappa som gett mig den för att den påminde dem om mig som fyraåring när jag bara ville ha på mig en rödochvit-prickig klänning med matchande diadem. Den är röd och i silke och jag älskar den!

Shirt from &Other Stories, jeans from COS, scarf gift from mom and dad, shoes from Gestuz, rings from Pandora and MumbaiStockholm. 

Follow me on Bloglovin and Instagram
Post contains adlinks
(0)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar