Annons
Annons

THE PRETTY WOMAN DRESS


 

This is one of my favourite dresses this summer. I found it on Mango earlier this spring (after seeing it on my friend Ellen Claesson). I wore it to the dinner we had in Gothenburg a couple of weeks ago with Frukostfolket, the PR-girls of H&M and Gustav Broström. When I got there Gustav said ”You look like Vivianne” at first I though he meant Vivianne in Prince of Bel Air, haha but he said ”No Vivianne in Pretty Woman, in the big-mistake-shopping-scene. And then an hour later the waitress comes up to me and said the same thing. I’ve got that same compliment from at least 7 people when wearing it so now I refer to it as the Pretty Woman dress.

Annons

Den här klänningen har blivit en av mina favoritklänningar den här sommaren. Jag hittade den på Mango i våras tack vare fina Ellen Claesson. När vi var i Göteborg för H&M Home of Frukostfolket workshopen hade jag på mig den kvällen innan när vi som jobbade med projektet skulle äta middag ihop. Gustav utbrast att jag såg ut som Vivianne. Jag trodde först han menade Uncle Phils Vivianne i Prince of Bel Air men han förklarade att det var Vivianne i Pretty Woman. Ni vet när hon går och shoppar. Någon timme senare kom en av servitriserna fram och frågade var klänningen var från, sa att hon tyckte den var fin och att den påmint henne om Pretty Woman-Vivianne och Gustav sa ”precis vad jag sa”! Sen har jag hört det av sju andra personer när jag haft den på mig så nu går den under namnet Pretty Woman-klänningen.

Dress from Mango, belt from COS, shoes from ATP Atelier and earrings from The Frankie Shop.

Follow me on Bloglovin and Instagram
(5)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar