Annons
Annons

PURPLE AND ME


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

hanna_stefansson_hygge_lila_kappa_2ndday_1 hanna_stefansson_hygge_lila_kappa_2ndday_2 hanna_stefansson_hygge_lila_kappa_2ndday_3 hanna_stefansson_hygge_lila_kappa_2ndday_4 hanna_stefansson_hygge_lila_kappa_2ndday_5 hanna_stefansson_hygge_lila_kappa_2ndday_6 hanna_stefansson_hygge_lila_kappa_2ndday_7

From my birth to I was a 5 year old little girl purple was my absolute favourite color. I wanted everything in purple. My room and my wardrobe looked like there had been a purple explosion. And then, becoming a bit older, me and purple needed a break. I moved one, started loving yellow, blue and found my soulmate red. Even olive green and I had a little crush for a while. But every now and then purple comes back into my life and totally sweep me away. I fall deeply and I go back to wanting everything lavender, lilac and plum. Even though I don’t now for how long our love will stay. 

Annons

Fram tills att jag var 5 år gammal var lila min absoluta favoritfärg. Det såg ut som man tappat en stor spann full av lila målarfärg i både mitt rum och i min garderob. Och sen plötsligt när jag blev lite äldre tappade vi varandra. Vi behövde en paus. Jag gick vidare blev kär i både gul och blå, hittade mitt livs kärlek röd och hade till och med en flört med olivgrön under en period. Men då och då kommer lila tillbaka till mig och jag faller hopplöst. Alla gamla känslor kommer tillbaka och plötsligt älskar jag allt som heter lavendel, lilac och plum. Även om jag vet att det snart svalnar igen och kanske tar år innan vi hittar tillbaka till varandra igen.

Purple coat from 2nd Day, turtleneck form Marville, blazer from Hope, jeans from FilippaK, bag from &Other Stories, boots from ByFar, sunglasses from Gucci and rings from Pandora and MumbaiStockholm. 

Follow me on Bloglovin and Instagram
Post contains adlinks
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar