Annons
Annons

ONE YEAR OF BEING MY OWN BOSS


 

hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_1 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_2 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_3 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_4 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_5 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_6 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_7 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_8 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_9 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_10 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_11 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_12 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_13 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_14 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_14aa hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_14ab hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_14b hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_15 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_16 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_18 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_19 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_20 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_21 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_22 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_23 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_24 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_25 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_26 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_27 hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_28

It’s been a year now since I quit my job as a Marketing Manager at Uber. So much have happened past months and at the same time everything have gone by so fast, as it usually is with time. I used to be a girl who spent a lot of time thinking about the future, nowadays I mostly think about right now or next week. I’m not sure if that’s a good thing or a bad but I feel very happy and calm so I guess it’s good. I haven’t been feeling as stressed as I used to do before, even if it has been stressful some periods, I guess that’s because I’m doing something I have my heart in. Past year I’ve been working as a photographer, a writer a creative consultant, influencer and model. I’ve taken over 160 000 pictures with my camera. I’ve been able to go on 25 trips in countries all over the world and I’ve grown a lot, both as a person and on my social channels. I’ve missed having an office 6 days out of 365. If I hadn’t had a bunch of friends also working as free lancers as colleagues I guess I would have missed the office space a lot more. I love working by myself even though I have to admit that somedays that can make me feel like the loneliest person in the world. But everything has it’s ups and downs. If I regret quitting my job? Not even a second. This past year have been the best year in my life. I’ve never enjoyed days, adventures and myself as much as I’ve been able to do now. I’m so very grateful for all of you  reading my post and supporting me, without you I wouldn’t be able to have this fantastic job. From the bottom of my heart; Thank you!

Annons

Nu har det gått exakt ett år sedan jag sa upp mig från mitt jobb som Marketing Manager på Uber. Ett år! Det har gått så himla snabbt samtidigt som det har hänt hur mycket som helst. Så konstigt med tid, man fyller den med så mycket och sen bara försvinner den. För några år sedan tänkte jag väldigt mycket på framtiden och jag kom på för någon dag sedan att jag väldigt sällan gör det nu. Vet inte om det är bra eller dåligt men jag har aldrig varit så mycket i nuet som nu. Jag har så klart mål och drömmar för framtiden men jag är väldigt mycket i dagen eller veckan. Känner mig väldigt lycklig och glad så jag tror att det är något bra. Jag har inte känt den här jobbiga stressen som jag kände innan jag sa upp mig även om det varit ett väldigt hektiskt år. Tror det beror på att jag gör något för mig själv och för att jag gör saker med hela mitt hjärta. Nu får jag energi från mitt jobb istället för att det tar energi. Vet att det är få förunnat och njuter av det så mycket jag kan medan det funkar att jobba såhär. Senaste året har jag haft uppdrag som fotograf, skribent, kreativ konsult, influencer och modell. Jag har tagit över 160 000 bilder med min kamera. Jag har haft möjlighet att åka iväg på 25 resor runt om i världen (och packat upp och ner mina väskor minst 100 gånger). Jag har dubblat och trippeldubblat mina siffror i sociala medier och växt väldigt mycket som person. Jag har bara saknat att inte ha vanligt jobb med kontor 6 dagar av 365. Fast hade det inte varit för mina fina vänner som också jobbar som frilansare och som har blivit mina nya kollegor hade säkerligen det antalet dagar varit fler. Jag älskar att sitta själv och jobba även om man vissa dagar känner sig som den ensammaste i världen. Men allt har ju fördelar och nackdelar. Om jag någonsin ångrat att jag sa upp mig? Inte en endaste sekund. Jag är så glad att jag vågade satsa på mig själv och mitt hjärta och att det funkat i över ett år nu. Året som gått har utan tvekan varit det roligaste året i mitt liv. Jag har aldrig förr kunnat njuta av äventyr, dagar och mig själv så mycket som jag gör nu. Jag är så himla tacksam för att ni läser, följer och supportar mig som ni gör. Så mycket att jag blir lite rörd när jag skriver detta. Utan er hade jag aldrig kunnat arbeta heltid med detta. Med hela mitt hjärta: TACK!

Follow me on Bloglovin and Instagram
(241)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar