Annons
Annons

New In


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

I’ve been looking for a pair of beige pumps this summer. The heel is a bit higher than the one I would normally wear but I think it has such a pretty silhouette. I hope they will be nice to my feet because I’m planning on wearing them for the Elle gala next week. Cant wait to show you the dress I’m gonna wear!

Annons

Jag har letat efter ett par beiga pumps hela sommaren och nu har jag äntligen hittat ett par som jag gillar. Klacken är något högre än vad jag brukar gå i men det gör också siluetten på hela skon så vacker. Jag hoppas det funkar fint att bära dem en hel kväll för jag tänkte ha dem på Ellegalan nästa vecka. Kanske får ha med ett extra par att byta till fall i fall.

New shoes (reklamlänk via Apprl) from Reiss

Follow me on Bloglovin and Instagram
(0)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar