Annons
Annons

MY NEW PRADA BAG!


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

In January I decided to treat myself with a new pretty bag. When I bought my Marni, it took me more then a year to find a bag that gave me that feeling of perfectness so I knew that it could take me some time. It needs to be a bag that feels right and that I know I will like even 30 years from now. Scanned through whole Rue Saint-Honoré in Paris but didn’t meet any bag that gave me that special feeling. And then all of a sudden when me and my sister visited Prada this weekend it was suddenly right in front of my eyes. Ida found the prettiest pink wallet we had ever seen so it was a sister Prada moment meant to be. So now this bag will also carry this moment with me and my sister and it makes me love it even more. It’s called the Bowling Ribbon Bag and it feels like a strike. 

Annons

I januari bestämde jag mig för att jag var värd en ny fin väska. När jag köpte min Marni-väska för några år sedan tog det mig mer än ett år att hitta just den som kändes rätt. Vill liksom att det ska kännas helt rätt i magen, som att man vet att det är något man kommer gilla om även 30-40 år. Så jag visste att det kanske skulle ta ett tag innan jag hittade den perfekta. Scannade av hela Rue Saint-Honoré nu när vi var i Paris men fick liksom aldrig den där känslan trots hundratals fina väskor. Men, så i lördags när jag och Ida gick in på Prada här i Köpenhamn så bara stod den där. Och jag visste direkt att det var den jag ville ha. Och när Ida sen hittade den finaste rosa plånboken jag någonsin sett och bestämde sig för att slå till på den då körde jag med. Det blev liksom ett sånt Prada-moment ihop med min syster som jag alltid kommer bära med mig. Och varje gång jag har väskan kommer jag tänka på just den dagen med henne och den stunden. Och det får mig att tycka om den ännu mer. Modellen heter Bowling Ribbon Bag och det känns som jag har gjort en strike.

Follow me on Bloglovin and Instagram
Post contains adlinks
(0)
(0)
(1)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar