Annons
Annons

MY NEW DRESS


 

Found this dress from Prophécy Atelier when I visited the Tictail Market in New York, really love it and decided to put it on that same day. That’s the best way to know if you really want something you’re about to buy, ”do I feel like wearing it right now, put it on outside of the store”? If the answer is yes it’s usually a good buy. 

Annons

Hittade den här klänningen från Prophécy Atelier när jag besökte Tictail Market i New York och tog på mig den direkt. Det är det bästa sättet att testa om man verkligen vill ha något man är på väg att köpa ”vill jag använda det här plagget direkt när jag går ut från butiken” om svaret är ja är det ofta ett bra köp tycker jag.

Dress from Prophécy Atelier, boots from Mango, sunglasses from Gucci and bag from Prada.

Follow me on Bloglovin and Instagram
(1)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar