Annons
Annons

MY FAVOURITE RED KNIT


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

On valentines day I bought this red knit for myself and I’ve been wearing it so much. It’s cosy and happy in the same time. Another new favourite in my wardrobe is this pair of jeans from FilippaK, love the classic fit! So nice that my outfit matched my favourite room at Glyptoteket.

Annons

På allahjärtansdag köpte jag den här fina röda tröjan och jag har redan använt den så mycket. Mysiga plagg som gör mig glad är mina bästa plagg. En annan ny favorit i garderoben är dessa jeans från FilippaK, älskar den klassiska raka modellen på dem. Så fint också att mina kläder matchade mitt favoritrum inne på Glyptoteket.

Knit from Ganni, jeans from FilippaK, boots from ByFar, bag from &Other Stories and sunglasses from Gucci. 

Follow me on Bloglovin and Instagram
Post contains adlinks
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar