Annons
Annons

ALL WHITE


 

Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_1 Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_2 Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_3 Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_4 Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_5 Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_6 Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_7 Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_8 Hanna_Stefansson_copenhagen_alice_green_bag_marimekko_9Photos: Alice J

I don’t think I’ve showed you my glasses. I usually just wear them when I’m writing on my computer or reading a book and almost never outdoors. I really like them. I also really like this green bag. It’s so beautiful. This one is borrowed but I think  will get myself one for summer.

Annons

Jag tror inte jag har visat mina glasögon här på bloggen. Jag har dem mest när jag jobbar vid datorn eller läser och ganska sällan utomhus. Men jag tycker väldigt mycket om dem, det är något retro och futuristisk över dem på samma gång. Jag tycker väldigt mycket om den här gröna väskan också. Just den här har jag bara lånat men i sommar tänker jag ge mig själv en att ha med till stranden eller parken.

Coat and trousers from FilippaK, scarf from Zara, bag from Marimekko, shoes from Jennie Ellen and glasses from Oscar Magnusson via Bågar &Glas. 

Follow me on Bloglovin and Instagram
(2)
(0)
(5)
4 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar