Annons
Annons

A TUESDAY IN COPENHAGEN


 

This Tuesday I went to the H&M showroom to have a quick look at the H&M Conscious collection that will be available in stores april 20 I think. Love the yellow dress and the beige shirt. Walking out I was to close to Sonny to not stop by for a coffee and a croissant even though I just had breakfast. I’ve been drinking coffee at Soony so much lately but it’s just such a nice spot and the owner David is so passionated about the food and the coffee and I love places like that. Me and my dear friend Jeanette had a little phone date planned so I called her up on FaceTime, felt like we had coffee together, like she was riding with my bike sitting in my basket and shopping with me at Beau Marché. I love FaceTime! And Jeanette <3

Annons

I tisdags cyklade jag in till H&Ms showroom för att kika på den nya Conscious-kollektionen som kommer ut i butik runt den 20e april. Blev kär i den gula klänningen och den beiga skjortan, mycket fint! När jag gick ut från showroomet kände jag att jag var alldeles för när Sonny för att inte gå inom på kaffe och croissant. Har varit där så mycket senaste tiden men jag bara älskar ställen som Sonny. Ägaren David har haft detta som dröm så länge och han är så passionerad i både maten och kaffet och det är så kul när det är så. Med min lilla fika framför mig ringde jag upp min vän Jeanette på FaceTime. Vi hade bokat in en liten telefondejt och sen hängde hon med mig i cykelkorgen igenom Köpenhamns gator och var med inne och önskeshoppade inne på Beau Marché. Älskar FaceTime! Och Jeanette <3

Peacoat from FilippaK, knit from Gestuz, belt from Munthe, vintage Fendi Baguette bag, trousers from H&M, shoes from Twist & Tango.

Follow me on Bloglovin and Instagram
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar