Annons
Annons

THE BANANA BREAD


 

Last night I made this banana bread. Me and my roomie Karin tried a few slices and then I put it in the fridge and then this morning I enjoyed it even more for breakfast. It’s my best tips when you want to impress someone making a nice breakfast in no time. You just warm the bread up for a couple of minutes and serve some yoghurt and fruits on the side. Easy peasy. Banana bread also always makes me think of Jamaica since we had that for breakfast every morning there. I never get it the way they did it there but this recipe by Sofia Wood is as close I get. I follow her recipe and add a little bit of cinnamon, cardamon and walnuts. You find her recipe here

Annons

Hade en hel klase med bananer som höll på att bli alldeles för mogna så igår kväll bakade jag ett bananbröd till mig och min roomie Karin. Vi åt någon skiva var och sen packade jag in brödet i kylen. Och nu i morse när jag åt frukost smakade det ännu godare. Det är verkligen det bästa om man vill imponera på någon med frukost men inte har så mycket tid på morgonen. Man gör allt kvällen innan liksom och sen är det bara att värma och servera med lite yoghurt och bär på sidan av. Så gott. Bananbröd får mig också alltid att tänka på härliga dagar i Jamaica eftersom jag åt det till frukost varje morgon där. Lyckas aldrig få till det precis så gott som kocken på hotellet där men Sofia Woods recept är det som ligger närmast till. Jag följer det och lägger till lite kanel, kardemumma och valnötter. Här är hennes goda recept.

Follow me on Bloglovin and Instagram
(2)
(4)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar